Keramiekmarkt Gouda 2014

Keramiekmarkt Gouda 2014

Dit jaar wordt op donderdag 29 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 30 mei  de drukst bezochte keramiekmarkt van Nederland gehouden. Meer dan 100 nationale en internationale keramisten staan met hun werk in het hartje van Gouda.
Keramiekmarkt Gouda 2014, kraam van Daniel Bende, keramist (DFB-keramiek)De Goudse Keramiek Dagen (de officiële naam van de keramiekmarkt Gouda) vormen een jaarlijks terugkerend tweedaags evenement, dat dit jaar voor de 39ste keer wordt gehouden. Evenals vorig jaar, doe ik mee aan dit keramiekfestival. Ik nodig U dan ook van harte uit dit evenement te komen bezoeken, het is meer dan de moeite waard.

Goudse Keramiek Dagen 2014
do. 29 (Hemelvaartsdag) en vrij. 30 mei
Centrum Gouda
Marktplein, rondom het voormalige stadhuis
Geopend van 10:00 – 17:00 uur

Keramiekmarkt

Volgens de organisatie zijn de keramiekmarkt Gouda een belangrijk evenement “waar ruim 100 kleikunstenaars aan deelnemen, die door een deskundige selectiecommissie op kwaliteit worden getoetst alvorens te worden toegelaten. Zij presenteren en verkopen hun werk vanuit de stands op de gezellige markt in hartje Gouda, rondom het fraaie Middeleeuwse stadhuis.”

Meer informatie kunt u vinden op www.GoudseKeramiekDagen.nl

Ook dit jaar zal het een gezellige markt worden met inspirerende werken (en mensen) en natuurlijk schitterend weer… zeker als U ook langskomt!

Goudse Keramiek Dagen 2014

About Post Author

Een gedachte over “Keramiekmarkt Gouda 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.