Delft Ceramica 2014

Delft Ceramica: de Delftse Keramiekdagen

Delft Ceramica, onderdeel van de Delftse Keramiekdagen, de gezellige internationale keramiekmarkt op 19 en 20 juli 2014 in het centrum van Delft (markt). Op zaterdag is de markt geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dit jaar ben ik één van de vijftig deelnemende keramisten. Voor mij is het de eerste keer dat ik op deze markt sta, voor de historische keramiek stad Delft is het een traditie die al 10 jaar bestaat.

Dit lustrum is tevens het begin van de uitbreiding van dit evenement met keramiek-activiteiten op vele locaties, voor jong en oud. Als je van keramiek houdt, in keramiek geïnteresseerd bent, of een leuk weekend in Delft wilt beleven mag je de Delftse Keramiekdagen zeker niet missen!

Delft Ceramica 10 jaar

Op de sfeervolle Markt van Delft vindt de 10de editie van Delft Ceramica plaats, een gratis toegankelijke internationale keramiekmarkt. Delft Ceramica onderscheidt zich door een grote variatie aan keramische objecten. De bezoeker kan een diversiteit aan keramiek bewonderen en kopen.

De bezoeker kan tegeltableaus, tuinbeelden, design, sierlijke gebruikskeramiek, motieven geïnspireerd door de natuur, dieren, vissen, vrouwen, vogels, bloemen, zee en onderwaterwereld verwachten. Maar ook zijn er design schalen, engelen, sieraden, muurobjecten, maskers, indiaanse motieven, sculpturen en vele andere kunstwerken te bewonderen. Alle exposanten zijn kunstenaars, die hun eigen werk presenteren en verkopen. Zij zijn afkomstig uit België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en uit geheel Nederland.

Locatie:

Markt te Delft
Data: zaterdag en zondag 19 en 20 juli 2014
Tijden: zaterdag 10-17 uur, zondag 13-17 uur
Toegang: gratis
Informatie over Delft Ceramica : www.delftceramica.nl.
Informatie over de Delftse Keramiekdagen: www.delft.nl

Vervoer:

Delft is per trein en tram (no. 1 en 19) uitstekend bereikbaar.
Ook per fiets is Delft goed te bereiken. De binnenstad is geheel ingesteld op fietsers en voetgangers. Voor iedereen, die per auto komt is het aan te raden te parkeren in de nabijgelegen parkeergarages.

Daniel Bende
Daniel Bende
Keramist bij DFB-keramiek
Ontwerpt en creëert onder de handelsnaam DFB-keramiek handgedraaid figuratief steengoed keramiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.