Keramiek Beeld tbv expositie

Uitblazen en op naar de Garten Galerie Grunewald

Op zondag 10 april opent Garten Galerie Grunewald (Kranenburgerstrasse 215D-47574 Kessel Grunewald, Duitsland) weer haar prachtige tuin en galerie voor een mooi seizoen met bekende en nieuwe kunstenaars. De galeriehouders hopen u te mogen ontvangen op één van de open zondagen. Uiteraard kunt u de Galerie ook bezoeken op afspraak tijdens deze expositieperiode.

Expositie Garten Galerie GrunewaldDe Garten Galerie Grunewald kijkt uit naar een heerlijk voorjaar met mooie kunst en een heerlijk glas wijn en dit jaar zijn ook mijn keramiek beelden van de partij.

Uitblazen na de kunstroute

De afgelopen maanden waren hectisch en druk, die ik afsloot met een mooie expositie tijdens de kunstroute Beemster. Vooraf aan deze route werden we door het bestuur van de Kunstroute uitgenodigd elkaars werk te bekijken op de 10 locaties. Een prachtig initiatief dat werd afgesloten met een uitstekend verzorgde Afghaanse maaltijd.

Op de beide Paasdagen daarna, kon het publiek de kunstwerken bekijken en eventueel kopen. Tijdens de kunstroute heb ik genoten van de bezoekers en hun verhalen. Ook leerde ik van wat zij uitkozen. Kortom een mooi weekend waar ik wel even van moest uitblazen.

Garten Galerie Grunewald

Eenmaal op adem gekomen kon ik weer aan de slag voor de expositie. Vorig jaar werd ik uitgenodigd door Leon van de Garten Galerie om eens een keer te exposeren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het is een prachtige plek, waar ik graag mijn beelden wil zien staan.

Tuin van Garten Galerie Grunewald

Albert & Leon nodigen u uit

Direct achter de Nederlandse grens, aan de rand van het Reichswald, ligt de landelijk aangelegde tuin en sfeervolle Garten Galerie Grunewald. De tuin van 800 vierkante meter is in bijna twintig jaar gegroeid tot een intieme oase. In dit ambiente willen zij u moderne kunst aanbieden in steeds wisselende exposities.

Van internationale kunstenaars presenteren Albert Widdershoven & Leon Verhoeven schilderijen en objecten onder andere uit glas, brons en keramiek.

Openingstijden:

De tuin en galerie zijn tijdens de exposities geopend op zondag van 12.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Ausstellung Garten Galerie Grunewald

Daniel Bende
Daniel Bende
Keramist bij DFB-keramiek
Ontwerpt en creëert onder de handelsnaam DFB-keramiek handgedraaid figuratief steengoed keramiek.

2 gedachten over “Uitblazen en op naar de Garten Galerie Grunewald”

  1. Hoi Els,
   Ik kan je nieuwe en oude emailadres zien in de lijst met abonnementen op dit blog, maar ik kan niets wijzigen aan de adressen.

   Dat kan je zelf wel doen. In het mailtje dat je krijgt als ik een nieuw blog online zet, staat onderaan een link met “Abonnement opzeggen” (kan je gebruiken om de mailtjes naar je oude adressen stop te zetten) of “Beheer abonnementen” (daarmee kan je de instellingen veranderen , zoals bijvoorbeeld een nieuw email adres). Thnx voor het abonnement op het blog.

   Groetjes,
   Daniel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.