Niet vergeten: Keramiekmarkt Dordrecht 2021 ZONDAG 3 OKTOBER

In mijn agenda staat het: Keramiekmarkt Dordrecht 2021 op zondag 3 oktober van 11:00 tot 17:00 uur op het Statenplein. Staat het ook al in die van jou?

Nu doen en dan zie ik je a.s. zondag op de markt, kraam 8. En als je er toch bent neem dan ook een kijkje bij de bijna 50 collega keramisten šŸ™‚

Keramiekmarkt Dordrecht 2021

Het is al weer de 21ste editie van deze keramiekmarkt, inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Een keramiektraditie waar ik graag mijn (gebakken) steentje aan wil bijdragen.

Tevens een mooie gelegenheid om hedendaags handgemaakte keramiek te bekijken, te bespreken en te kopen. Als uniek cadeau voor een speciaal iemand of gewoon voor jezelf.

Bijna 50 keramisten uit binnen- en buitenland

Dit jaar staan er weer bijna 50 keramisten op deze internationale keramiek markt. Op de website van de keramiekmarkt Dordrecht kun je alle deelnemers vinden, met een foto van hun werk. Maar het is natuurlijk veel leuker om de keramiek in levende lijve te gaan bekijken.

Zelf ben ik druk bezig mijn spullen bij elkaar te zoeken. Altijd weer moeilijk om te bepalen welke beelden meegaan en welke niet. Dit jaar neem ik naast beelden, ook gebruiksgoed mee. Bekers, mokken, schaaltjes en bordjes.

Keramiekmarkt Dordrecht

Ik wil graag de reacties horen van de marktbezoekers. De berichten op instagram zijn altijd leuk om te lezen, maar wat denken de mensen ervan als ze een mok van mij in hun handen hebben gehouden?

Mijn handgemaakte keramiek staat klaar

Kortom ik ben weer benieuwd naar de keramiekmarkt in Dordrecht. Leuk om iedereen weer te spreken en nieuwe mensen te leren kennen.

Mijn keramiek is geselecteerd en ingepakt, maar er is toch nog wel een hoop te doen. Mijn checklist is nog niet niet helemaal afgewerkt, maar dat gaat lukken voor zondagā€¦

Dus ik hoop op goed weer. En ik zie iedereen op de keramiekmarkt voor een onvergetelijke zondagmiddag!

Keramiekmarkt Dordrecht 2021 Zondag 3 oktober

Statenplein, middenin het centrum van Dordrecht

11.00 tot 17.00 uur

Toegang is gratis

This post is also available in / Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels

Daniel Bende
Daniel Bende
Keramist bij DFB-keramiek
Ontwerpt en creƫert onder de handelsnaam DFB-keramiek handgedraaid figuratief steengoed keramiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.