Opening van oven na glazuurstook

Curriculum Vitae (LinkedIn)

“Keramist met een passie voor glazuren en traditioneel gedraaide vormen”

LinkedIn Curriculum Vitae

Ik maak figuratieve mens- en dierfiguren gebeeldhouwd door middel van de draaischijf. Mijn sculpturen zijn afgewerkt met oxides en zelf ontwikkelde glazuren en slibs.

Sinds 2008 is DFB-keramiek de handelsnaam van mijn handgevormde figuratieve keramiek. Ik ontwerp en vervaardigt op traditionele wijze onafhankelijk artistiek steengoed. Ik creëer authentieke sculpturen die de waan van de dag trotseren; “Niet de hoogste wolkenkrabber of de kleinste chip, maar alleen de zuivere vorm van een eerlijk werkstuk toont het vernuft en de esthetiek van de menselijke geest”.

Unieke keramiek beelden

Mijn werken zijn ambachtelijk vervaardigde unica. Ik streef naar het zichtbaar maken van de persoonlijke dialoog tussen keramist, klei en glazuur. Zodat de combinatie van ontwerp, vorming en afwerking meer worden dan de som der delen.

Meer informatie over mijn opleiding, projecten en werkzaamheden kunt u vinden op mijn  curriculum vitae op LinkedIn. Ik nodig u graag uit mij toe te voegen aan uw professionele netwerk. Wellicht kunnen wij elkaar  van dienst zijn.

curriculum vitae, 'DrieVogel' ca. 55(H) bij 29(B) bij 13,5(D) cm (detail)

Handgevormd en gedraaid figuratief steengoed keramiek