Decorade kunstbeurs

Koop uniek, koop handgemaakte keramiek

Op zoek naar een handgemaakt keramiek beeld om een unieke gebeurtenis te markeren? Of wil je een unieke beker om dagelijks het leven te vieren? Je bent altijd welkom bij DFB-keramiek.

De webshop is altijd open

Via de webshop kunt je mijn keramische sculpturen en gebruikskeramiek die ik op voorraad heb bekijken en direct bestellen. Je kunt veilig afrekenen met iDEAL, PayPal, Giropay of KBC/CBC.

Ik slaap ’s nachts, maar mijn webshop is voor jou altijd geopend.

Verzending, ruilen of annuleren

Zodra ik de bestelling doorkrijg verstuur ik jouw aankoop zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen. Ik verstuur jouw bestelling via PostNL met Track&Trace, zodat je jouw pakket online kunt volgen en precies weet wanneer het aankomt.

Van gedachte veranderd na je bestelling: geen probleem!

Een verzoek om te anuleren kan je indienen zolang ik jouw aankoop nog niet heb verzonden. Retouren of ruilen: Neem contact met mij op binnen 14 dagen na levering. Stuur items terug binnen 30 dagen na levering.

Onverwachts en veranderlijk

Het leven is veranderlijk en onverwachts, het aanbod in mijn webshop is dat ook. Dus neem geregeld een kijkje om de updates te zien!

Logo DFB-keramiek Etsy, verkoop keramiek beelden

Etsy Shop

De webshop op deze website is nog in opbouw. Neem daarom ook een kijkje op mijn Etsy shop als je meer werk wilt zien dat ik in de aanbieding heb.

Hieronder een aantal werken op Etsy

Meer over verkoop en samenwerking:

Kunstmarkten en exposities

Door het jaar heen sta ik op verschillende kunstmarkten, heb ik exposities etc.. De komende data  en locaties kunt u vinden onder Agenda.

Direct van het Atelier

Als u interesse heeft in mijn werk, zakelijk of privé, dan wil ik natuurlijk graag met u afspreken. Ik ben via mail of telefonisch altijd bereikbaar.

Opdrachten

Indien u een opdracht heeft voor een specifiek sculptuur of een bepaald (keramisch) product wilt ontwikkelen, dan denk ik graag met u mee.  Neem contact met mij op en hopelijk kunnen wij elkaar van dienst zijn. Het doorspreken van uw idee is altijd gratis.

Technische consultatie

Op deze site en op mijn blog (zoek op “techniek”) heb ik diverse technisch gerelateerde informatie opgeschreven. Ik hoop dat iedereen die keramiek maakt daar zijn of haar voordeel mee kan doen.

Voor het ontwerpen van specifieke  glazuren of het oplossen van glazuur- of keramiekfouten kunt u technisch consult aanvragen. Ook indien u specifieke vragen heeft op het gebied van keramiek, glazuren of stoken, kunt u contact met mij opnemen.

U krijgt van mij een professioneel antwoord. Afhankelijk van de aard van de vraag, en mijn tijdsinvestering vraag ik hiervoor een vergoeding.

Samenwerking en sponsoring

Dit blog is de afgelopen jaren sterk gegroeid; per maand worden er zo’n  6.000 pagina’s bezocht, door ruim 4.000 keramiek geïnteresseerde bezoekers.  Al mijn posts deel ik onder andere op Facebook (ca. 1000 vrienden, volgers en pagina likes) en Twitter (ca. 900 volgers).

Om dit blog te laten groeien sta ik open voor gesponsorde artikelen, reviews en andere samenwerkingsmogelijkheden. Dit moet uiteraard passen binnen de kaders van dit keramiek blog.

Daarnaast ben ik altijd eerlijk en zal ik melden wanneer ik gesponsord of een samenwerkingsverband ben aangegaan. Mijn lezers verwachten van mij dat ik diensten of producten objectief beoordeel waarover ik schrijf. Ik heb dit ook altijd gedaan en zal dit ook blijven doen, ook als deze zijn gesponsord.

Algemene voorwaarden

Bij alle rechtstreekse aankopen van producten en/of dienstverlening zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Contact gegevens:

Op afspraak:
Roedestraat 23
1445 EN Purmerend
Nederland
+31(0)299 707612
Daniel@DFB-keramiek.nl

Klei draaien

This post is also available in / Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels

Handgevormd en gedraaid figuratief steengoed keramiek